Cea mai buna carne de vita... Hereford!

Prezentare

Prezentare
BEEF!, un renumit magazin de produse alimentare din Germania, a gazduit recent o serie de degustari pentru evaluarea mai multor tipuri de carne de vita din Irlanda, Canada, Statele Unite, Germania, Argentina, Franta, Italia si Noua Zeelanda. Un grup de experti a evaluat mostrele in functie de savoare, fragezime, textura si aspect.

Antricotul Irish Hereford Prime a castigat detasat, invingand produsul favorit al competitiei, carnea de vita New Zealand Wagyu, care se vinde cu aproximativ 150 euro per kilogram. Alte produse care au participat la competitie au fost carnea de vita Angus produsa in Argentina, fillet-ul Angus din Statele Unite, Florentine steak din Italia, fillet-ul Charolais produs in Franta; Bison din Statele Unite si carnea de vita Simmental din Germania.

 

 

Pret

Pret
“Ne propunem sa avem o ocupare dubla a capacitatii in timpul saptamanii, avand in vedere ca o masa poate fi ocupata de mai multe serii de clienti, si de cel putin 100 % in week-end”, declara Adrian Adam, director de marketing si vanzari al hotelului Radisson Blu, in urma introducerii fripturii de vita Irish Hereford in meniul restaurantului.

In plus, el considera ca, desi pana acum nici un alt restaurant din Capitala nu are aceasta friptura in meniu, este doar o chestiune de timp pana cand o vom gasi si in alte locatii.
Pretul variaza intre 94 lei pentru o portie migniona de muschi de vita si 129 lei pentru antricot de vita.

 

 

Originara din Herefordshire

Originara din Herefordshire
Antricotul premiat, Irish Hereford Prime, este produs de AIPB din Nenagh, furnizor pentru restaurante si clienti de lux. 

Originara din Herefordshire din sud-vestul Angliei, rasa Hereford a fost introdusa in Irlanda in 1775 si este recunoscuta si apreciata pentru calitatea carnii. Fiind crescute conform metodelor traditionale irlandeze, vacile din rasa Hereford sunt hranite in principal cu iarba de pe pajisti naturale, ceea ce confera carnii Irish Hereford Prime culoarea caracteristica rosu aprins.

  
Citeste mai mult: http://yourmoney.wall-street.ro/slideshow/124917/Irish-Hereford-cea-mai-buna-carne-de-vita-din-lume.html?full#ixzz3OQb1CawF 

 

                                                                                                 Sursa: http://www.wall-street.ro/


Back